Fun by Andre Hoeve

Wat kan wel en wat kan niet doorgaan in Corona tijd? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons! Stay safe!

Over Ons

Welkom bij Fun by André Hoeve, leuk dat je er bent! Wij zijn Bo en Linn Schilder uit Spierdijk en we helpen je graag bij het organiseren van een leuke groepsactiviteit bij ons op de boerderij.

0
Feestjes
0
Blije mensen
0
Kopjes koffie

Groepsactiviteiten Fun by André hoeve

Groeps-activiteiten

De naam Fun by André Hoeve zegt het eigenlijk al: plezier op de boerderij. We organiseren samen met jou graag een leuke activiteit voor een kinderpartijtje, familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een uitje met de klas. Het is namelijk niet alleen leuk om het boerderijleven van dichtbij te zien, maar ook nog eens hartstikke leerzaam.

Er is van alles mogelijk. Als het mooi weer is, kunnen we bijvoorbeeld de koeien uit het land halen. Of paardrijden. We kunnen ook waterfietsen, met de kabelbaan het water over of (kijken bij het) koeien melken. Het is sowieso één beestenboel bij ons op de boerderij. We hebben koeien, paarden, honden, katten, kippen, duiven, konijnen en cavia’s, dus er valt altijd iets te beleven.

We hebben zelf al verschillende pakketten opgezet voor groepsactiviteiten, maar we kunnen natuurlijk ook altijd samen een pakket samenstellen. Alles is mogelijk, als het maar gezellig is!

Het ontstaan van Fun by André hoeve

Het ontstaan

Voordat we Fun by André hoeveopzetten, hebben we bijna 10 jaar de leukste kinderpartijtjes georganiseerd bij ons op de boerderij. Dat was altijd één groot feest. De kinderen vonden het fantastisch en kwamen soms zelfs meerdere keren terug voor nóg een partijtje op de boerderij.

We kregen ondertussen steeds meer vragen van ouders die ook graag langs wilden komen met hun vriendengroep. Daar hoefden we niet lang over na te denken en zo is Fun by André Hoeve ontstaan. Dé plek voor groepsactiviteiten voor kinderen en volwassenen!

André Hoeve Spierdijk

We organiseren onze groepsactiviteiten op de André Hoeve in Spierdijk, de boerderij van onze ouders. Op de André Hoeve is het altijd feest. Het familiebedrijf is een melkveehouderij én zorgboerderij. Er komen 6 dagen in de week volwassenen en kinderen bij ons thuis voor dagbesteding, dus het is heel gezellig op de boerderij.

 

Wil je meer weten over de André Hoeve? Bekijk dan de website: www.andrehoeve.nl.